7 januari 2011

Afvallen Hardlopen

Hardlopen AfvallenHardlopen is een effectieve manier om te gaan afvallen. Helaas doen veel mensen die willen afvallen met hardlopen het één en ander verkeerd, waardoor zij weinig resultaat zien. Veel van deze mensen raken vervolgens gedemotiveerd en verliezen hun vertrouwen in het hardlopen. Dit terwijl men erg snel en effectief kan afvallen met hardlopen. Op deze pagina vindt u daarom belangrijke informatie en de nodige tips over afvallen met hardlopen. Meer op Afvallen Hardlopen

Gepost in Sporten

154 Reacties

6 januari 2011

Overgwicht bij kinderen

Heeft uw kind overgewicht? Het is dan onmiddellijk tijd om dit aan te pakken. Kinderen met overgewicht kunnen de rest van hun leven eronder lijden. Ongeveer 80% van de kinderen met overgewicht heeft er op volwassen leeftijd nog steeds last van. Als ouder is het daarom belangrijk om het overgewicht al op jonge leeftijd aan te pakken.

Wat voor gevolgen heeft overgewicht voor mijn kind?
Overgewicht kan leiden tot medische klachten. Kinderen met overgewichthebben meestal last van gewrichtsproblemen zoals pijn in de voeten, knieen , rug en benen. Daarnaast hebben kinderen met overgewicht meer kans op diabetes en hart- en vaatziekten. En dat is nog niet alles. Ook is overgewicht meestal de oorzaak van psychische problemen. Kinderen met overgewicht worden vaker gepest en kunnen zich daardoor erg onzeker voelen.

Zeer Belangrijk! Weest streng en let goed op!
Weest streng tegen uw kind! Eet uw kind ongezond? Dan is het nu tijd om in te grijpen. Voor veel ouders is het erg moeilijk om streng te zijn tegen hun kinderen. Zorg dat uw kind gezonder eet en weest streng. Veel ouders weten dit heel goed, maar het probleem is juist dat in de praktijk ouders niet streng genoeg durven te zijn. Tijd om dit te veranderen. Laat uw kind minder zoetigheid eten en meer bewegen. Zelfs wanneer u denkt dat uw kind minder van u gaat houden. Op oudere leeftijd zal uw kind dit juist waarderen en zal dit de familieband positief beïnvloeden.

Zorg dat uw kind voldoende beweegt
Beweegt uw kind wel voldoende? Zo niet, zet u kind op sport. Ga met uw kind wandelen of laat uw kind simpelweg vaker de hond uitlaten. Hoe meer uw kind beweegt hoe beter het lichaam van uw kind zich zal ontwikkelen. Heeft uw kind veel pijn door gewrichtsproblemen? Zorg ervoor dat uw kind tijdens het wandelen op speciale comfortabele kinderschoenen loopt.

Laat uw kind nooit zware boodschappen optillen en zorg ervoor dat uw kind tijden het sporten geen bewegingen maakt die de druk op de gewrichten opvoert. Bij extreme vormen van overgewicht is het verstandig om te kiezen voor een sport, waarbij de gewrichten niet zwaar belast worden. ( Bijv. zwemmen ). Lees hier meer over overgewicht.

Gepost in Afvallen artikelen

1 Reactie

23 augustus 2010

Iedereen kan afvallen

Overgewicht verhoogt de kans op hart- en vaatziektes. Veel onderzoeken tonen aan dat overgewicht kan leiden tot een vroege dood. Veel mensen met overgewicht leggen zich erbij neer en geloven dat het helaas iets is wat bij hen hoort. Wat veel mensen met overgewicht moeilijk kunnen geloven, is dat afvallen heel eenvoudig kan zijn. Het is echt mogelijk! Ja, echt mogelijk! Bent u iemand met overgewicht? Maak er een einde aan! Ook u kunt indien u effectief aan uw lichaam werkt over een tijdje slank met een mooi figuur over straat lopen. Het is echt mogelijk. Meer op Iedereen kan afvallen

Gepost in Afvallen artikelen

1 Reactie

13 juni 2010

Samen bewegen zorgt ervoor dat u meer gaat afvallen

Vrouwen die samen met een vriendin bewegen en diëten, hebben meer kans om af te vallen.

Gemiddeld vallen vrouwen 4,5 kilogram meer af als ze samen gezonder gaan eten en sporten. Terwijl een vijfde van de vrouwen die alleen aan de slag gaat helemaal niet af valt.

Dit blijkt uit een Brits onderzoek onder drieduizend vrouwen, waar de Daily Mail over bericht.

Zeventig procent van de vrouwen vindt het minder moeilijk om te gaan sporten wanneer ze dat met vrienden doet. De meeste vrouwen gaan in gezelschap van een vriendin ook meer tot het uiterste. Meer dan zestig procent kan het nauwelijks opbrengen om alleen te gaan sporten.

Outfit
Samen sporten heeft ook een gunstige bijwerking: het versterkt de vriendschap. Meer dan de helft van de ondervraagde dames geeft aan dat het samen sporten de relatie verbeterde. Hetzelfde aantal vrouwen geeft toe veel te kletsen tijdens het trainen. Tijdens het sporten komen ze het liefst goed voor de dag, een derde koopt een nieuwe outfit voor ze samen met een vriendin gaat trainen en een even groot deel draagt make-up tijdens het sporten.

Gepost in Sporten

Plaats een reactie

17 mei 2009

Afvallen in een Week

Afvallen in een week

Wilt u in korte tijd snel afvallen? Wilt u bijvoorbeeld afvallen voor de zomer? Of wilt u afvallen om in uw favoriete jurk te passen? Of wilt u gewoon snel effectief afvallen in een week? Er zijn genoeg redenen om snel te willen afvallen. Op Supersnel-afvallen.nl vindt u de meest effectieve manier om snel af te vallen. Met ons product kunt u effectief snel afvallen op een geheel natuurlijke wijze.

Lees meer over snel afvallen in een week >>>

Gepost in Afvallen artikelen

1 Reactie

15 mei 2009

Afvallen Zonder Dieet

Afvallen zonder Dieet

Wilt u snel en effectief afvallen zonder Dieet? Wilt u afvallen maar wel blijven zoals u gewend bent? Wilt u alleen van uw buik of heupen afvallen? Dan bent u op het juiste adres. Via deze website kunt u snel en effectief afvallen zonder moeite. Voor dat wij verder gaan leggen wij nogmaals uit waarom het beter is om te gaan afvallen zonder dieet. Meer op Afvallen Zonder Dieet

Gepost in Afvallen artikelen

Plaats een reactie

17 januari 2009

Afvallen door Voldoende te Slapen

Voldoende slapen helpt bij het afvallen. Wanneer u onvoldoende slaapt, zult u meer kilo’s aankomen dan wanneer u voldoende slaapt. Dit komt omdat onvoldoende slapen een slecht effect heeft op een aantal belangrijke hormonen in uw lichaam. Deze hormonen, Ghreline en Leptine hebben rechtreeks met uw eetlust te maken. Ghreline is een hormoon dat uw eetlust opwekt en Leptine is een hormoon dat uw eetlust vermindert nadat u hebt gegeten. Meer op Afvallen door Voldoende te Slapen

Gepost in Afvallen artikelen

Plaats een reactie

4 januari 2009

Afvallen: Gewicht en gelukkig voelen in het leven

Afvallen? Veel vrouwen willen dolgraag afvallen om zich prettiger te voelen. Gewicht heeft namelijk een grote invloed op hoe gelukkig een vrouw zich in het leven voelt. Vrouwen met een mooi figuur voelen zich veel gelukkiger in het leven. Vrouwen met overgewicht voelen zich veel minder gelukkig in het leven. Veel van deze vrouwen willen daarom dolgraag afvallen om prettiger door het leven te gaan. Dit blijkt uit een recent onderzoek in Engeland onder 3000 vrouwen. Meer op Afvallen: Gewicht en gelukkig voelen in het leven

Gepost in Afvallen artikelen

Plaats een reactie

25 december 2008

Nieuw jaar: Uw voornemen om serieus te gaan afvallen.

Voor veel mensen is het nieuwjaar een ideaal moment om serieus te gaan afvallen. Afvallen is helaas niet makkelijk, vooral voor mensen die al zoveel hun best hebben gedaan maar nog niet tevreden zijn over hun gewicht. De nog al verleidelijke decembermaand is bijna achter de rug, dus een mooi moment om door te zetten. Meer op Nieuw jaar: Uw voornemen om serieus te gaan afvallen.

Gepost in Afvallen artikelen

Plaats een reactie

Afvallen met het Atkins dieet lijdt tot geheugenverlies

Mensen die willen afvallen en het populaire Atkins dieet volgen kunnen last krijgen van geheugenverlies. Dat blijkt uit een onderzoek van Wetenschappers van de Universiteit van Massachusetts. Deze wetenschappers beweren te hebben aangetoond dat mensen die het Atkins dieet volgen al na een week last van geheugenverlies kunnen krijgen. Meer op Afvallen met het Atkins dieet lijdt tot geheugenverlies

Gepost in Dieet

1 Reactie