Snel afvallen met Phase 2

Welkom bij Supersnel-afvallen.nl
Ontdek Phase 2 en begin direct met afvallen!
Contact met ons openemen

De Oorzaak van Dik Worden

De oorzaak van bijkomen is duidelijk. Het lichaam krijgt door voeding meer energie binnen dan het verbruikt! Tijdens het verteringsproces zet uw lichaam koolhydraten om in suikers. Deze suikers worden uiteindelijk door uw lichaam omgezet in energie. De energie die wij niet verbruiken wordt in het lichaam opgeslagen als vet. Heeft u last van overgewicht of wilt u gewoon snel afvallen om een sexy strakke lichaam te krijgen? Lees dan hieronder waarom Phase 2 effectief en ideaal voor u is.

Phase 2 Vermindert uw Koolhydraten!

De werking van Phase 2 is gericht op het aanspreken van uw vetreserves. Phase 2 vermindert het omzetten van koolhydraten naar glucose, waardoor de koolhydraten uiteindelijk uw lichaam via de natuurlijke weg verlaten zonder te worden omgezet in vet. Uw lichaam zal vervolgens op een andere manier aan energie moeten komen door het opgeslagen vet in uw lichaam te verbruiken. Uw vetreserves worden dus simpelweg verbruikt door uw lichaam waardoor u direct en geheel op een natuurlijke wijze begint met afvallen.

Wetenschappelijke Studie!

Dr. Eric Westman van de Universiteit van Duke en Dr. Gary Foster van de Universiteit van Pennsylvania hebben onderzocht wat het verband is tussen koolhydraten en overgewicht. Deze doctoren onderzochten of het waar was dat men kan afvallen als de inname van koolhydraten wordt verminderd.

Deze doctoren geloofden altijd al dat men alleen snel kan afvallen door het verminderen van calorieŽn, niet door het verminderen van koolhydraten. De docters selecteerden meer dan 100 diŽters om dit nogmaals te bevestigen. De helft daarvan werd op een dieet met weinig calorieŽn gezet. Bij de andere helft werd de inname van koolhydraten sterk beperkt. De laatste groep mocht verder eten wat zij willen.

Tot grote verbazing van Dr. Eric Westman en Dr. Gary Foster was de groep waarbij de koolhydraten werd beperkt het meest afgevallen. Deze groep was zelfs 2 keer sneller afgevallen dan de groep waar calorieen werd beperkt.

Begin Ook met Afvallen en Bestel Vandaag Nog!

Bestel Phase 2 vandaag nog en begin direct met afvallen. Ook u kunt snel afvallen met Phase 2! Vele honderden die onze site hebben ontdekt zijn u al voor geweest. Bepaal alleen eerst hoeveel kilo u wilt afvallen zodat u de juiste hoeveelheid besteld. U kunt vervolgens kiezen uit verschillende en veilige betaalmethodes. Phase 2 wordt in een neutrale verpakking verstuurd en wordt discreet door TNT post bij u thuis bezorgd.
Afvallen met Phase 2 - De Meest Effectieve manier om snel te gaan afvallen, 100% Natuurlijk Samengesteld!